OSAGAIAK TRESNERIA
- Txokolateko tableta bat Bol bat
- Yogurt natural bat Laberako bola
- 2 edalontzi (yogurrezkoa) azukrezkoa Labea
- 2 edalontzi (yogurrezkoa) irin Labana
- Edalontzi bat (yogurrezkoa)olio
- 3 arrautz
- legami sobre bat
- glas azukrea
NOLA EGIN
1: Lehenik, yogurra, azukrea, irina, olioa, arrautsak eta legami sobrea bol batean bota.
2: Ondoren, laberako bolean mezkla erdia jarri txokolatea zatitu eta nahasketara bota eta gero beste erdia.
3: Hori egin eta gero, labean sartu 180* etara. Denbora labearen modura doa, orduan, labana sartu eta siku ateratzen denean eginda dagoela esan nahi du.
4: Azkenik, labetik atera eta glas azukrea gainetik bota
No hay comentarios:
Publicar un comentario