OSAGAIAK:
- edalontzi bat Irin
- Royal legamia
- gatza pizka bat
- edalontzi bat esne
- 2 koilarakada handi azukrez
- arrautza bat
- irabiagailua
- zartagina
PAUSUAK:
Lehenik, ontzi bat hartu eta hirina, legamia eta gatza nahaztu.
Ondoren, arrautzak irabiatu.
Irabiatu ondoren; esnea, olioa eta azukrea bota.
Orain, egindako bi nahasketak, bateratu eta nahastu pixkanaka-pixkanaka.
Gero, zartagin bati olio pizka bat bota eta sutan jarri berotu arte.
Azkenik, nahasketa zartaginan bota eta bukatzeko nahi baduzu zerbait bota gainetik.
- gatza pizka bat
- edalontzi bat esne
- 2 koilarakada handi azukrez
- arrautza bat
- irabiagailua
- zartagina
Irabiatu ondoren; esnea, olioa eta azukrea bota.
Orain, egindako bi nahasketak, bateratu eta nahastu pixkanaka-pixkanaka.
Gero, zartagin bati olio pizka bat bota eta sutan jarri berotu arte.
Azkenik, nahasketa zartaginan bota eta bukatzeko nahi baduzu zerbait bota gainetik.
No hay comentarios:
Publicar un comentario