OSAGAIAK
200gr irina
3 Koilarakada azukre
4 arrautz
Gatz apur bat
Margarita
PRESTAKUNTZA
1.Lehenik, jarri zartagin handi bat
berotzen.
Zein
Gozo dauden!!!
2.Ondoren, banatu zuringoak
eta gorringoak.
3.Hurrena, bol handi batean nahastu azukre eta gatza . Leku bat egin erdian eta bota
gorringoak, gurina edo margarina urtuta.
gorringoak, gurina edo margarina urtuta.
5.Zuringo irabiatu merengea
egin arte eta lehen egindako prestakuntzarekin nahastu.
6. Jarraian, zartagina bero dagoenean,
koipetu pintzelarekin eta margarina apur batekin.
7.Koilara batekin orea zartaginera bota eta minutu bat edo bi itxaron urre-kolore izan arte irauli, eta berriro hutsi urre - kolore lortu
arte.
8.Azkenik, tortiten neurria zuk aukeratu.
9.Bukatzeko, eman txokolatea edo nata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario