(Bexamela egiteko)
gurina, esnea eta Bexamela egiteko, gurina sartainean berotu , gero, apurka
gatza. apurka irina bota, ore solido bat egin arte.
Pernila, arrautza
eta ogi txikitua. Azkenik, irabiagailuarekin irabiatu bitartean esnea bota apurka apurka
(etengabe irabiatzea oso garrantsitzua da.)eta gatza
Masa egin eta gero, pernila zati txikitan zatitu eta nahastu masan.Masa erretilu batean sartu eta ordu pare bat hozkailuan utzi hotzitu arte.
Besamela gogortuta dagoenean masa zatiak hartu eta nahi duzun itxura eman kroketak eginez.
Azkenean, hiru plater prestatu: irina, arrautza irabiatuta eta ogi txikituarekin bete, kroketak hiru osagaietatik pasatu behar dira
aipatutako ordenean Bukatzeko, sartainean olioa jarri eta kroketak frijitu.HORRELA JATEKO
PRES EGONGO DIRA ON EGIN!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario