2016-05-02

Pernilezko kroketak

Osagaiak:                Pausoak:    Lehenik, bexamela prestatu behar da, kroketen masa delako.
(Bexamela egiteko)                
gurina, esnea eta                      Bexamela egiteko, gurina sartainean berotu , gero, apurka
gatza.                                     apurka irina bota, ore solido bat egin arte.
Pernila, arrautza
eta ogi txikitua.                        Azkenik, irabiagailuarekin irabiatu bitartean esnea bota apurka apurka
                                              (etengabe irabiatzea oso garrantsitzua da.)eta gatza
  Masa egin eta gero, pernila zati txikitan zatitu eta nahastu masan.Masa                                                 erretilu batean sartu eta ordu pare bat hozkailuan utzi hotzitu arte.
  Besamela gogortuta dagoenean masa zatiak hartu eta nahi duzun itxura                                               eman kroketak eginez.
                                             
 Azkenean, hiru plater prestatu: irina, arrautza irabiatuta eta ogi                                                       txikituarekin bete, kroketak hiru osagaietatik pasatu behar dira
                                             aipatutako ordenean Bukatzeko, sartainean olioa jarri eta kroketak frijitu.

HORRELA JATEKO
PRES EGONGO DIRA            ON   EGIN!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario