Osagaiak (4 pertsonentzat)
2 patata handi
Olioa
Gatza
Tresnak
Sardexka
Bol bat
Plater bat
Pausoak
- Lehenengo,patatak zuritu, garbitu eta zatitu laukitxo txikietan.
- Ondoren, zartagina sutan jarri oliorekin (patatak estaltzeko aina)
- Gero bota patatak zartaginera, itxi egiten 15-20 min.su baxuan, eta bota gatza
- Bitartean, arraultzak kraskatu eta irabiatu bol baten barruan.
- Hurrena, patatak eginda daudenean zartaginetik atera olioa kendu eta nahastu arraultzarekin 5 min utzita
- Beste zartagin batean bi koilarakada olio jarri eta ondo berotu
- Patata eta arrautza nahastea zartaginera bota eta utzi 2 min su bizian.
- Tapa batez lagunduta tortilari buelta eman eta jarri zartaginan beste aldea egin arte.
- Azkenik, atera tortilla plater batera eta jan.
ON EGIN !!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario