2016-04-30

ARROZ ESNEA : ERREZETA


Osagaiak:                                                                          Materiala:

Litro bat esne                                                                   Lapiko bat

Azukre pixa bat                                                               Ontzi txiki bat

Arroza 120 g gutxigora behera                                        Egurrezko 

Kanela, hautsetan                                                               goilara bat

Gaileta bat




Pausoak:

Lehenik, esnea irikiten jarri behar da, eta berotu arte itxaron .

Hurrena, esnea bero dagoela, arroza eta azukre pixka bat lapikora bota behar dira. 


Gero, egurrezko goilararekin luzaro mugitu egin behar da ez itsasteko.

Arroza  bigun dagoenean   ontzietara bota.


Jarraian,  kanela  bota eta nahi baduzu gaileta bat jarri  apaintzeko.


Azkenik, hotz dagoenean dastatu ahal duzu . 

IKUSIKO DUZU ZEIN GOZO  DAGOEN !!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario