Brownie
Osagaiak: Tresnak:
3 arraultza Labea
150 g azukre Lapikoa
50 g irina Bol
200 g txokolatea Sardexka
150 g gurina Labana
Apaintzeko txokolatea edo beste apaingarria.
Apaintzeko txokolatea edo beste apaingarria.
PROZEDURA
Lehenik , labea piztu eta 210ºtan berotzen jarri.
Ondoren, lapiko baten txokolatea eta gurina sutan jarri urtu arte.
Ondoren, lapiko baten txokolatea eta gurina sutan jarri urtu arte.
Gero , bol baten, bi arrautzak kraskatuta, azukre, txokolate urtua eta irina apurka-apurka eta oso ondo nahastu sardexka batekin.
Hurrena, moldeari gurina eman eta nahasket bota , labean sartu 20 minutu.
Hori egin eta gero , jakiteko noiz atera behar den, labana batekin, pastela xistatu eta garbi irteten bada, brownia atera.
Azkenik, 10 minutu hozten utzi eta gero txokolatearekin edo beste gauza batekin apaindu.
On egin!!!!
Hori egin eta gero , jakiteko noiz atera behar den, labana batekin, pastela xistatu eta garbi irteten bada, brownia atera.
Azkenik, 10 minutu hozten utzi eta gero txokolatearekin edo beste gauza batekin apaindu.
On egin!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario