Osagaiak: Materialak:
Bi hostore borobil Koilara bat
kakao pote bat Arrabol
1 arrautz Zardezka
Azukre glasa Edalontzi
Labana
Pausuak:
Lehenik, hostore bat hartzen da eta koilara batekin kakaoz baieztatu egin behar da ezkina guztiak estali gabe. Gero, gainean beste hostorea jartzen da.
Ondoren, arrabol batekin oreatu egin behar da apur bat eta gero hatzamarrarekin ezkin guztiak estali egin behar dira barrukoa ezkinetatik ez eskapatzeko.
Horren ostean, arrautza sardexka batekin apurtu eta brotxa batekin tartaren goikoa igurtzi.
Jarraian, edalontzi batekin erdia kalkulatu eta markatxo bat egiten da. Geroago labana batekin 4 zatitan banatzen da, amaitzean 8 zatitan eta azkenean 16 zati geratu behar dira.
Amaitu baino lehen, zati bat hartu eta bi buelta eman bat alde batera eta beste zati bat beste aldera.
Amaitzeko, 180graduetara egon behar da labehan 25 minututan. Amaitzen denean labehetik atera eta azukre glasa bota ahal diozu nahi ba duzu.
Ondo gozatu!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario